Test pagina Joost

  Vul de code in captcha

  Tuinaanleg

  Elke verandering in een tuin of een nieuwe tuinaanleg begint met het maken van een plan. Wij werken als bedrijf nauw samen met Vos tuin en landschap tuintekenaar. Wij bespreken de wensen van de klant waarop onze tuintekenaar een plan kan maken voor uw tuin. Als dit plan door u wordt goedgekeurd, maken wij hierop voor u een vrijblijvende offerte. Er is niet altijd een tuintekening nodig zoals bij kleine aanpassingen of als de klant heel goed weet wat hij wil. Wij kunnen ook tuinen herinrichten en een mooi beplantingsplan maken zodat u het hele jaar bloeiende beplanting heeft.

  Tuinonderhoud

  Elke tuin vraagt om een andere aanpak van onderhoud. Hangt ook af van de wensen van de klant. Werkzaamheden in het voorjaar zijn het bemesten en verticuteren van het gras en het snoeien van de planten en hagen welke op dat moment gesnoeid kunnen worden.
  In het najaar wordt de zomer bloeiende beplanting gesnoeid en het blad uit de borders geharkt. Tevens wordt de hele tuin bemest met wat er nodig is in de tuin en waar de tuin om vraagt. Als er een tuinberegening aanwezig is, koppelen we deze netjes af en blazen deze door zodat het leidingsysteem niet kan bevriezen.  Bomen snoeien

  Bomen snoeien of het verwijderen van bomen hoort ook tot ons vakgebied. In de meeste gevallen kunnen wij klimmend de boom snoeien en met touwen de takken veilig en zonder schade laten zakken. Als de bomen op een lastige plek staan kunnen wij deze bomen altijd met een torenkraan of een telekraan veilig verwijderen. Als er meer bomen bij elkaar staan is het soms voordeliger(of handiger?) om een hoogwerker te huren. Hier kunnen wij ook goed mee werken.

  Houtwerk

  Schuren, overkappingen, veranda`s, vlonders, schuttingen en beschoeiingen maken wij altijd op maat naar de wens van de klant en wat er in de tuin past. Wij werken veel met Douglas hout. Dat is een mooi product wat vaak net dat extra’s geeft aan een tuin om het hele jaar lekker van de tuin te kunnen genieten. Beschoeiingen maken wij altijd van hard hout voor een lange levensduur, vooral voor in water.  Beregening

  Als wij een tuin aanleggen maken wij er dikwijls een tuinberegening in. Dit kan natuurlijk ook in een bestaande tuin. Een tuinberegening kunnen wij aanleggen op een sloot of bron en zelfs op een water aansluiting van een buitenkraan. Wij werken altijd met het materiaal Tyleen, dit is een duurzaam product met een lange levensduur. Wij kunnen er ook computers of regenmeters tussen zetten zodat de beregening automatisch aan gaat. In het najaar koppelen wij de pomp af en zetten de computers uit en spuiten het leidingsysteem door zodat er geen vorstschade kan komen.