Ontwerp, aanleg & onderhoud van duurzame tuinen

Ontwerpen

Ontwerpen van tuinen

Aanleggen

Aanleggen van tuinen

Onderhouden

Onderhouden van tuinen

Onderhouden van tuinen

Home - Services - Aanleggen van tuinen

Welkom bij Verheggen Hoveniers! Wij realiseren uw tuindromen met op maat gemaakte ontwerpen en professioneel onderhoud. Samen met Vos Tuin en Landschap brengen we uw ideeën tot leven. Van aanleg tot beregening, wij zijn uw partner voor een prachtige tuinervaring.

7

Onderhoud van tuinen

Elke tuin vraagt om een Andre aanpak van onderhoud ook net wat de klant van ons verwacht of waar wij mee moeten helpen.  In het voorjaar het gras bemesten en verticuteren de planten snoeien die op dat moment gesnoeid kunnen worden en hagen.

In het najaar worden de zomer bloeiden beplanting gesnoeid het blad uit de borders geharkt tevens word de gehele tuin bemest net wat er nodig is in de tuin en waar de tuin omvraagt .mocht er een tuin beregening aanwezig zijn koppelen we deze ook netjes af en  blazen we deze door zo dat het leiding systeem nooit bevriest.

Projecten

Projecten van Verheggen

Ontdek onze diverse projecten: van prachtige tuinaanleg tot professioneel onderhoud en unieke ontwerpen. Bij Verheggen Hoveniers realiseren we uw tuindromen met passie en vakmanschap.